Biciclist mort după ce a fost lovit de un autoturism

Ziarul Teleormanul • 11-02-2024, 22:00:09 • 3 vizualizari

 

Astăzi, în jurul orei 07.00, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bulevardul Comercial, în localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care au stabilit, preliminar, că: din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Roșiori de Vede (autorizat să transporte persoane în regim taxi, aflat singur în auto), ar fi lovit și accidentat un biciclist care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe Bulevardul Comercial, un bărbat de 54 de ani, din comuna Drăgănești de Vede.

În urma impactului a rezultat decesul bicilistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Biciclist Autoturism
Lista cu unităţile de învăţământ din judeţ şi scenariile după care funcţionează, începând de astăzi, 24 mai
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a adoptat o nouă hotărâre privind scenariul de funcţionare al unităţilor de învăţământ. Decizia intră în vigoare începând de astăzi, 24 mai.
Senatorul Dănuț Cristescu:Guvernarea PNL-USR-UDMR asistă nepăsătoare cum valuri după valuri de scumpiri devastează puterea de cumpărare și sărăcesc populația României!
Guvernarea PNL-USR-UDMR asistă nepăsătoare cum valuri după valuri de scumpiri devastează puterea de cumpărare și sărăcesc populația României Scumpirilor deja produse, de la începutul anului și până acum, li se adaugă
Patru tineri, reținuți după un scandal în Roșiorii de VedeBiciclist mort după ce a fost lovit de un autoturism
Luni seara, în jurul orei 18.00, forțele de ordine au fost solicitate să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat între mai multe persoane, în zona strandului din municipiu. La fața
Arestat preventiv după ce a făcut scandal la locuința părinților săi, cu toate că exista un ordin de protecție emis împotriva sa
Un bărbat de 61 de ani, din Plosca, a fost arestat preventiv, marți, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis anterior de oamenii legii împotriva sa. Despre isprava