Adrian Gâdea: “Am participat la o nouă ședință de lucru în cadrul obiectivului de investiții “Autostradă București -Alexandria”!”

Infoexpres TV • 11-02-2024, 22:00:26 • 13 vizualizari

 

Recunoscută drept obiectivul de investiții de interes major pentru zona de sud a țării, îndeosebi pentru teleormăneni, Autostrada București – Alexandria este proiectul pentru realizarea căruia sunt întotdeauna #laDatorie,urmărind îndeaproape fiecare etapă și fiecare detaliu, până la finalizarea acestuia.

Am participat astăzi, la sediul CNAIR S.A. la o nouă ședință de progres, alături de reprezentanți ai CNAIR S.A. și ai proiectantului.

Scopul ședinței a fost acela de a identifica blocajele în derularea contractului de servicii și de a stabili un calendar cu privire la finalizarea Studiului de Fezabilitate.

Voi acorda în continuare sprijinul necesar în activitățile de identificare a proprietarilor, a rețelelor de utilități dar și cu privire la asigurarea accesului echipelor ce realizează investigații geotehnice la amplasament.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

Afișați mai mult
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Adrian Gâdea: Participat ședință Cadrul Obiectivului Investiții “Autostradă București -Alexandria”!”
Silviu Pană a semnat cu Petrolul Ploiești, Adrian Voicu este dorit și elAdrian Gâdea: “Am participat la o nouă ședință de lucru în cadrul obiectivului de investiții “Autostradă București -Alexandria”!”
După despărțirea de Turris Turnu Măgurele, fostul căpitan al turnenilor nu a stat foarte mult fără echipa, acesta a semnat cu o echipa de tradiție
Accident rutier pe E70, la ieșire din Drăgănești Vlașca spre București
Trei persoane, între care doi copii, au ajuns la spital, duminică după-amiază, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe Drumul European 70, la ieșire din Drăgănești Vlașca
Adrian Gâdea, președinte Consiliul Județean Teleorman / “Avem un program complex de reabilitare și modernizare a drumurilor județene pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație la nivelul exigențelor teleormănenilor”
– Domnule președinte, care este starea drumurilor pe care le gestionează Consiliul Județean Teleorman, respectiv, am putea spune chiar dumneavoastră ca președinte? – În această perioadă, pe toate drumurile județene
Fabrica de furaje combinate si concentrate NUTRISPOR (FNC), investitie noua a grupului Holleman
Fabrica de furaje combinate si concentrate NUTRISPOR (FNC), o investitie noua a grupului Holleman, din localitatea Frasinet, Judetul Teleorman, a fost construită din nevoia de prelucrare a propriilor materii prime